Головна → новини

Фестиваль кіно за підтримки фонду

5-6 жовтня в будівлі Полтавського національного педагогічного університету ім. Короленка за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, а також Благодійного фонду Костянтина Кондакова відбувся фестиваль документального кіно «Полтава-Док». Всі бажаючі могли прийти і оцінити роботи аматорів кінематографічного мистецтва. Цього року на суд журі було представлено 26 фільмів від 21 режисера в двох основних номінаціях: «Людина та природа» і «Мистецтво жити».

По завершенні фестивалю були обрані кращі роботи, автори яких були нагороджені цінними призами від Благодійного фонду Костянтина Кондакова. Перш за все, це фільм Дмитра Вовка «І в краплі відобразиться океан»  про дивовижний процес перетворення однієї-єдиної краплі води в цілий океан. Дана робота зайняла перше місце в номінації «Людина і природа».

У категорії «Мистецтво жити» кращим був визнаний кінофільм Артура Арояна та Степана Дьяченко під назвою «Крізь порожнечу», в якому ставиться актуальне питання про руйнування одного з видатних архітектурних пам’яток Полтави – ​​будівлі Полтавського Кадетського корпусу. Крім цього, деякі автори були нагороджені спеціальними призами від журі фестивалю – Дмитро Вовк за роботу «І в краплі відобразиться океан», а також Микола Торяник – «Кришталева казка».

Наш фонд щиро вітає всіх учасників фестивалю «Полтава- Док», бажає творчого натхнення та нових перспективних робіт! Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!