Головна → новини

Фестиваль анімації LINOLEUM

З 3 по 20 жовтня у Києві проходить Міжнародний Фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM — анімаційний конкурс у форматі виставки: «експонати» цього міжнародного фестивалю представлені в залах Київської міської галереї мистецтв «Лавра». У столиці розміщені роботи конкурсантів із 40 країн. В рамках акції Благодійного фонду Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» більше тридцяти вихованців Трипільської школи-інтернату Київської області побували на  цьому Фестивалі анімації.

Діти відвідали майстер-клас з техніки створення художньої ляльки  кий проводив режисер анімаційного кіно призер міжнародних конкурсів Олег Педан від студії «Укранімафільм». Хлопчики та дівчатка дізналися, як виготовляють маріонеток для мультфільмів та як вони оживають на екрані!

Також малюки змогли подивитися програму дитячої анімації, зручно розташувавшись на пуфиках у просторому залі. Слід зазначити, що на фестивалі представлені роботи кращих режисерів-аніматорів з усього світу, а в Україні вони показані вперше.

Завдяки відвідуванню унікального фестивалю анімації LINOLEUM кожна дитина змогла поринути у світ авторської творчості та на власні очі побачити процес створення казкових персонажів. Представники Благодійного фонду впевнені, що хлопці та дівчата відмінно провели час та дізналися багато нового, заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_4717 f4a_4728 f4a_4716