Головна → новини

Електричні експерименти на «Шоу Тесла»

Ми продовжуємо вносити яскраві та пам’ятні моменти в життя маленьких українців. Щоб розважити дітей із багатодітної родини Чеберяк Благодійний фонд Костянтина Кондакова запросив їх на пізнавальне наукове «Шоу Тесла» в рамках акції «Жодного дня без гарних справ!». Партнером Благодійного фонду виступив музей цікавих наук «Експеріментаріум». Всі дізналися багато цікавих фактів про електричний струм та його властивості. Дотепні ведучі доступно пояснили маленьким гостям за рахунок чого утворюються блискавки та продемонстрували, як людина може їх…ловити!

Дівчаткам було дуже цікаво дізнатися, чому при розчісуванні волосся електризується – усі малюки отримали наочну відповідь, завдяки спеціальній установці.

Фізичні досліди з електроенергією виявилися не тільки цікавими, а й видовищними! У гостей «Експеріментаріуму» була унікальна можливість побачити таємничі винаходи Ніколи Тесли та подивитися на спалахи величезних електричних дуг, які звучали, як справжні музичні інструменти. Найбільше малюкам сподобалося, що до усіх експонатів музею популярної науки і техніки можна було доторкнутися та відчути себе науковцем.

Захоплюючі фізичні експерименти принесли хлопчикам і дівчаткам із багатодітної сім’ї Чеберяк багато радості та нових знань. Саме заради такої благої мети з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_1619 f4a_1685 f4a_1708