Головна → новини

Діти збудують «Мости дружби» між Україною та Палестиною

В рамках проведення унікального міжнародного проекту «Дні культури України в Палестині», стартує конкурс дитячого малюнку під гаслом «Діти України – дітям Палестини». Проект проводиться з метою формування дитячого бачення щодо таких цінностей, як культурна спадщина країни, міжнародна солідарність, формування поняття дружби та поваги один до одного. Відбудеться обмін культурними доробками дітей Палестини та України, а також зміцнення дружніх стосунків та поширення інформації про українську культуру.

Організаторами творчого конкурсу виступають Міжнародний фонд культурного співробітництва та БО «Міжнародний благодійний фонд Гарних справ» за підтримки Посольства Палестини в Україні, Міністерства культури Палестини та Міністерства культури України.

Умови участі в конкурсі:

До участі у конкурсі приймаються роботи дітей, які виховуються в школах-інтернатах, дитячих будинках сімейного типу України та мають вік (станом на початок конкурсу) від 10 до 14 років включно. Один учасник може представити лише один малюнок.

Конкурсні роботи мають бути виконані в рамках наступних тем:

  • «Щасливе дитинство»
  • «Культурна спадщина моєї країни»

Термін проведення конкурсу:

15 квітня – 15 травня 2014 року.

Роботи необхідно надсилати за адресою:

01001 м. Київ, а/с 189

100 робіт, які відбере журі конкурсу «Мости дружби», будуть виставлені на заході  «Дні культури України в Палестині», що відбудеться в червні 2014 року в Палестині.

Кожен учасник конкурсу отримає диплом про участь та пам’ятний подарунок від організаторів.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті організаторів

Положення конкурсу