Головна → новини

Декорування новорічних свічок

Новорічні свята – гарний привід запалити в домі свічки, створивши в ньому чарівну атмосферу казки. А щоб свічки виглядали по-новорічному, варто прикрасити їх святковим декором. В рамках акції Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» хлопці та дівчата із малозабезпечених та неповних родин Києва побували на безкоштовному майстер-класі з декорування новорічних свічок. Творче заняття відбулося за підтримки центру соціальних служб Оболонського району столиці.

Завітавши до кімнати, в якій проходило заняття, малюки сіли за великий стіл та з нетерпінням чекали початку уроку. Далі під керівництвом інструктора Тетяни усі навчилися робити оригінальні новорічні свічки своїми руками. Тепер діти зможуть здивувати батьків та близьких цікавими подарунками на зимові свята!

Завдяки майстер-класу з декорування свічок маленькі кияни побачили, як просто можна перетворити повсякденні речі в щось справді ексклюзивне та приголомшливе.

Міжнародному благодійному фонду Костянтина Кондакова вкотре вдалося допомогти дітям проявити свої художні здібності та весело провести час. Саме заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_8653_0 f4a_8659 f4a_8657