Головна → новини

Чия ідея переможе?

Закінчився відбір потенційних переможців конкурсу грантів Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова “ІДій!”, організованого в рамках програми “Відродження культурно-моральних цінностей”. Після другого етапу відбору заявок, рада фонду обрала 5 кращих проектів, які увійшли до фіналу конкурсу.

До п’ятірки найперспективніших потрапили проекти зі всіх куточків України.

Серед фіналістів:

  1. Сумська громадська організація Центр підтримки та розвитку родини “Калиновая гроздь” з проектом “Школа толерантності” (познайомитись із проектом);
  2. Київська Ініціативна група “Startership.com.ua” з проектом, направленим на працевлаштування молоді (познайомитись із проектом);
  3. ГО “На часі” зі Львова, з проектом направленим на об’єднання людей, які розробляють інноваційні проекти, в організований рух (познайомитись із проектом);
  4. Дніпропетровський Центр гуманістичних наук “АХАЛАР”, із проектом “URNA” (познайомитись із проектом);
  5. Інформаційний ресурс для якісного відпочинку дітей “Відправ дитину в табір – будь класною мамою” від go2.ua (познайомитись із проектом).

25 січня поточного року в столиці нашої держави відбудеться визначення переможця конкурсу-гранту “ІДій!”, на якому усі претенденти на здобуття призу від фонду представлять свої проекти та їх практичне застосування. Оцінювати здобутки фіналістів буде експертна рада, до складу якої ввійдуть представники держструктур, діячі культури, експерти у сфері IT-технологій та розвитку стартапів.

Нагадуємо, що краща ідея отримає 50 000 грн. на втілення в життя від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова. Ми бажаємо кожному з претендентів на головний приз удачі та подальшого розвитку!

А нашим друзям в соціальних мережах пропонуємо з 20 січня віддати свій голос за найбільш перспективний, на їх думку, проект.