Головна → новини

Чудовий виступ на футбольних полях Індії

Нещодавно до Києва повернулась футбольна команда «Троєщина», яка брала участь в престижному футбольному турнірі «Subroto Mukherjee Cup Football Tournament», що проводиться під егідою Ради з розвитку спорту при Штабі ВПС, Нью-Делі, Індія. Міжнародний спортивний турнір традиційно збирає чимало учасників, цього разу – 86 команд з 9 країн світу: Бангладеш, Шрі- Ланки, Афганістану, Індонезії, Бразилії, Оману, Індії, Непал, України. Поїздка команди стала можливою завдяки підтримці Міжнародного благодійного фонду Гарних справ та офіс-аташе Військово-повітряних сил Посольства Республіки Індія в Україні.

Серед юніорів до 17 років (вікова група U-17) команда футбольного клубу «Троєщина» здобула впевнену перемогу в усіх трьох початкових іграх. Перший матч виграли з рахунком 4:2, другий – з розгромним рахунком 13:0, а третій –1:0.

Проте, переможну серію ігор нашої команди на чемпіонаті перервала гра за вихід до ¼ фіналу з командою «Джаркханд». Наші спортсмени тримаючи темп та клас гри, все ж таки, поступилися з рахунком 0:2.

Варто зазначити, що наші юніори гідно представили вітчизняний футбол на міжнародному турнірі, де виступали справді потужні команди Азії. Отриманий досвід – безцінний, адже за 18 днів команда не тільки тренувалась на висококласних полях, пробувала власні сили з іменитими суперниками, але й чудово проводила час вивчаючи культуру та історію чудової країни – Індії. Юні футболісти відвідали з екскурсіями видатні місця – Ворота Індії, Президентський палац, храм Ашкарден, храм Лотос, Червоний Форт. Окрасою стала екскурсія в одне із Семи чудес світу Тадж Махал.

Всебічний розвиток молоді, стимулювання постійної роботи над собою – це ті принципи, що пропагує Фонд Гарних справ,реалізовуючи свою програму «В здоровому тілі – здоровий дух». Заради таких результатів, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!