Головна → новини

Баскетбольна мрія для дитячих будинків

Благодійний фонд Костянтина Кондакова приділяє значну увагу дитячому культурному та спортивному вихованню, адже сьогоднішні діти – це майбутнє української нації.

Від того, скільки зусиль ми, дорослі, покладемо у дітей, залежить, якими вони виростуть.

8 серпня в Києві відбулося урочисте відкриття юнацького Чемпіонату Європи з баскетболу.

На баскетбольному майданчику – юні зірки європейського сопрту, а в залі – десятки вихованців дитячих будинків сімейного типу та багатодітних сімей міста Києва. Протягом чемпіонату співробітники БФ Костянтина Кондакова привозили сюди вихованців дитячих будинків сімейного типу, які давно мріяли потрапити на чемпіонат, але не мали такої можливості. Хлопчики відчули себе справжніми Майклами Джорданами, а дівчатка радісно плескали в долоні та весело підстрибували, коли їх команда здобувала нові очки. Ми допомогли здійснити маленьку мрію більш ніж  100 дітям.

«Дитина, що потрапляє на такі змагання, бачить дітей, які ненабагато старші за неї, але у яких вже беруть інтерв’ю, у яких є велике майбутнє … Будь-який хлопчик чи дівчинка побачить у цьому себе – і тоді з’являється мотивація», – розповів Президент Федерації баскетболу України О.Волков.

Після спортивних змагань діти відчувають бажання займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Співробітники фонду переконані в необхідності якомога частіше знайомити дітей зі світовими спортивними досягненнями. Особливо цього потребують діти, з тих чи інших причин позбавлені батьків.

«Наш проект – це приклад співпраці держави та благодійної організації у вирішенні питання соціалізації вихованців дитячих будинків. Ми додаємо максимум зусиль, щоб наша програма «Дорога в життя для кожної дитини» охопила якомога більше дітей », – розповіла проект-менеджер БФ Костянтина Кондакова С.Максимчук.

Ми вдячні спортивним організаціям та державній адміністрації, які йдуть нам на зустріч у реалізації соціально значущих благодійних проектів.

Адже з любовю в серці ми будуємо новий світ!