Головна → новини

Контактний зоопарк «Animal Park»

24 липня наші підопічні відвідали , що на ВДНГ.
Ніщо так не може порадувати діток як тваринки, а коли їх можна щей погладити, погодувати, приголубити вихованців та потримати на ручках маленьких мешканців зоопарку, то взагалі – велика радість!
А ми раді дарувати Вам та Вашим діткам цю радість та щасливі посмішки.

Наші дітки вже познайомились із мешканцями контактного зоопарку, знайомимо і Вас: • Лемур Катта – один з представників ендемічного дляМадагаскару сімейства лемурових. Цей вид широко поширений, населяє південну і південно-західну частину острова, а також в невеликій кількості зустрічається в горах Андрінгіта. На відміну від своїх побратимів, які проводять більшу частину життя на деревах, котячий лемур проводить багато часу на землі. •Міні-Піги – це карликові декоративні свинки, вперше виведені в 1950-х роках на теренах США і Німеччини. Прабатьками мініатюрних свинок вважаються маленькі дикі кабани і в’єтнамські вислобрюхі свині, які мають невеликі розміри по своїй природі. • Індійський павич -у багатьох регіонах Індії павич вважається священним птахом богині мудрості і бога війни. • Шотландська худоба – або шотландська корова. На відміну від інших корів, шотландські корови одягнені в подвійну шубу. Верхній ворс довжиною понад 30 сантиметрів і його поверхня змащена жиром. Додатковий захист, який зберігає тепло – це м’який і теплий підшерсток. Тому ці дивовижні корови прекрасно почувають себе в гірських районах. Найпоширеніше забарвлення червоне і руде, рідше зустрічаються чорні, білі, палеві особини. • Камерунська карликова коза – це представник групи карликових порід кіз, які були завезені з їх батьківщини, Африканського континенту, в багато країн світу.

Проводячи хоча б пару хвилин серед тварин, вкотре можна переконатись, що представники тваринного світу, брати наші менші, дають нам значно більше, ніж ми їм. Вони дарують нам ласку і відданість, свою приязність і любов. І хоча б цього нам варто у них повчитися.