Головна → новини

 Зоопарк під Мікроскопом

2 листопада наші підопічні відвідали Зоопарк ПОД Микроскопом
Зоопарк під мікроскопом – дослідницька лабораторія на ВДНХ!

Наші підопічні не лише познайомились та мали змогу поспостерігати за різними явищами, котрі створили справжні біологи, але й мали змогу відчути себе справжніми науковцями, працюючи з мікроскопами!

У лабораторії діти дізналися про найменших маленьких живих організмів Землі, розглянули знамениту інфузорію туфельку, кристали, знайомились із метеоритами, сіллю, а також спостерігали за бактеріями на власних руках!

Біолог розповів дітям, що мікроби також є невід’ємною частиною людського організму. Життя без них, можливо, не існувало б зовсім. Їх здатність до виживання вражає, адже вони можуть існувати як у космосі, атмосфері, грунті і океані, так і в будь-якому живому організмі планети.

До мікроорганізмів відносяться бактерії, які займають впливову частку серед одноклітинних. У їх число входить велика популяція видів, які можуть створювати колонії. Звучить досить страхітливо? Не варто переживати, адже ці колонії можна розглянути хіба що під мікроскопом!

Завдяки 30 потужним мікроскопів і більше 40 дивним зразкам, батьки та діти по-новому поглянули на життя навколо. На виставці підопічні занурились в абсолютно інший паралельний світ таємниць і загадок еволюції і зрозуміли всю велич світобудови!

Дякуємо Зоопарк ПОД Микроскопом за дивовижну подоріж в світ мікроорганізмів!