Головна → новини

ДО НАВЧАННЯ ГОТОВІ!

30 серпня наші школярики отримали свої пакуночки із канцелярією.

Акція проходила в рамках однієї з програм нашого фонду : “Дорога в життя для кожної дитини”.

В рамках цієї акції ми збирали канцелярські товари та шкільне приладдя для дітей соціально незахищених категорій, а саме категорій ВПО, СЖО та з інвалідністю.

Хочемо висловити свою щиру вдячність всім хто не був байдужим та взяв участь в акції. Зокрема, висловлюємо подяку нашим друзям та партнерам: Хаб щасливих людей “Твій Простір” , Львівська майстерня шоколаду , Юг-Контракт , Innstant Group , Благодійний магазин Ласка , Winner-Stile ?

Дякуємо Дитяча Планета в Cosmopolite Multimall за те, що подарували щирі емоції, радість, посмішки діткам та разом з нами робили гарні справи ?

Підводячи підсумки, з гордістю можемо сказати що зібрали цілих 120 школяриків до школи, вручивши набори, які було розсортовано працівниками фонду та волонтерами, і складено в пакунки, частину яких ми видали дітям категорії ВПО та СЖО, які проживають в м.Київ(на фото), а частину відправимо адресно. ??

Діти- це наше майбутнє! І для того аби воно було щасливим, яскравим та сонячним, ми хочемо бачити посмішки, які сяятимуть та грітимуть нас яскравіше та тепліше сонячного літа. Дитячі, щасливі посмішки, які йдуть вперед та прагнуть саморозвитку, вдосконалення себе та своєї країни.

Ми сподіваємось що змогли також зробити свій внесок, допомогаючи зібрати шкільне приладдя, яке неодмінно знадобиться здобуваючи знання в школі, садочку та інших навчальних закладах!

Бажаємо цікавого навчання та гарних оцінок,
З любов‘ю,
Міжнародний благодійний фонд Гарних справ.?

Яскраві фото від Anna Zagorska , безмежно вдячні ?