Головна → новини

Зелені красуні знайшли свій дім!

Важко уявити зимові свята без гарно прикрашеної ялинки. В рамках програми «Від посмішки стане всім світліше» Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова подарував сім новорічних красунь дитячим будинкам сімейного типу міста Києва та області, а також Переяслав-Хмельницькій школі-інтернату. Представники благодійного фонду особисто відвідали кожну велику родину та презентували зелені деревця. Благодійна акція пройшла за підтримки управління екології та охорони природних ресурсів КМДА.

Ялинки з Дарницького лісопаркового господарства прибули до маленьких українців напередодні Дня Святого Миколая, тож тепер вони точно знають куди саме покладе Дід Мороз довгоочікувані подарунки в новорічну ніч. Ми також впевнені, що зелені красуні неодмінно створюватимуть в домівках хлопчиків та дівчаток атмосферу чарівної казки.

«Не у всіх батьків є кошти оздобити своє житло перед новорічними святами, але кожна дитина мріє мати вдома гарну ялинку. Тож основна мета нашої ініціативи – дати можливість малюкам власноруч прикрасити ялинку та знайти під нею свій найкращий подарунок!», – прокоментувала подію президент фонду Наталія Колесник.