Головна → новини

Ярмарок спорту

У Голосіївському та Печерському районах пройде «Ярмарок спорту» за участю відомих спортсменів та спортклубів

23 квітня (субота) о 12:00, на  роллердромі ТРЦ «АRT MALL» (вул. Заболотного, 47) відбудеться «Ярмарок спорту».

«Ярмарок спорту» – єдиний та оригінальний формат на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні.

Відвідувачі щороку мають можливість ознайомитися з десятками видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Мета проекту:

– Залучання молоді до здорового способу життя.

– Виховання патріотизму.

– Популяризація спорту серед молоді.

МБФ Гарних справ виступає за популяризацію та розвиток спорту. Фонд самостійно неодноразово організовував спортивні заходи (фестиваль «Кріпатура», сімейний спортивний захід «З хати на канати» в Україні та Грузії) і цього разу виступив партнером заходу.

Різні види спорту представлять близько 30 федерацій та спортклубів Києва. Учасники ярмарки, зможуть не лише дізнатися про різні види в теорії, а і побачити на практиці їх і оцінити власні можливості під час показових виступів.

Почесні гості: відомі спортсмени В. Вірастюк та С. Конюшок, призерка Олімпійських Ігор О. Говорова і призер Олімпійських ігор з важкої атлетики О.Торохтій.

Всі переможці та учасники змагань отримають відзнаку у вигляді кубків, медалей, призів та дипломів.