Головна → новини

Виставка «Київ. Тедді Ленд 2013»

Пухнастий ведмедик — кращий друг і захисник, товариш у розвагах та перший порадник. Плюшеві ведмедики допомагають виховувати дітей та висловлювати свої почуття. Вони зрозумілі багатьом, незалежно від віку та статі.

В рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова запросила хлопчиків та дівчаток із дитячого будинку сімейного типу Махових відвідати виставку плюшевих ведмедиків «Тедді Ленд 2013».

На фестивалі м’яких іграшок, який проходив на території галереї «Мистецький Арсенал», усіх відвідувачів чекала зустріч з майстрами-лялькарями, виставка авторських картин із зображенням ведмедиків Тедді, тисячі рукотворних іграшок, конкурс «Тедді Майстер», лялькові експозиції тощо.

Менші діти весело проводили час в ігровій кімнаті «Плюшкино», тут малюки дізналися секрети народження плюшевих звірят, пограли з чудовими аніматорами з «Умпалумп», навчилися робити іграшки на захоплюючих майстер-класах, а також взяли участь у конкурсах, вікторинах та цікавих тедді-квестах.

Старшим представникам великої та дружньої родини Махових більше сподобалась дитяча територія «Ведмежий кут», де вони вчилися малювати портрети своїх іграшкових друзів, дізналися дещо цікаве з історії книжкових героїв — ведмедиків та вивчили нові англійські слова.

В країні плюшевих ведмедиків хлопчики та дівчатка надихнулися новорічним настроєм та чудово провели дозвілля. Заради різностороннього розвитку дітей з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_0728 f4a_0789 f4a_0815