Головна → новини

Всеукраїнський кліматично-енергетичний форум “Енергія Змін 2016”

На цих вихідних, 03.12.16, нам випала чудова нагода побувати на Еко-форумі. Найперше, що кидається в очі, це душевність заходу, привітність організаторів та невимушена атмосфера. Теплота та згуртованість супроводжували нас впродовж всього форуму.

Президент Міжнародного благодійного фонду “Гарних справ” Наталія Колісник була запрошена на конференцію в якості одного зі спікерів панельної дискусії на тему “Як неприбуткові організації можуть працювати ефективніше”. Участь у дискусії також брали Остап Єднак, громадський діяч,  секретар комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, представники організацій  “Нова Країна”,  ІСАР «Єднання» та ін.

Говорили про те, як НУО працювати ефективніше, про взаємодію влади та бізнесу з громадськістю, і як налагодити їх співпрацю, про те, як виправити екологічну ситуацію в країні. Після дискусії проходило неформальне спілкування з учасниками, де кожен міг поговорити зі спікером на різні теми та поставити свої запитання. Нам дуже приємно бути частиною таких заходів. Форум тривав 4 дні, і ми впевнені, що тепер учасники, набравшись сил, будуть активно створювати інноваційні екологічні проекти.