Головна → новини

УВАГА КОНКУРС! РОЗШУКУЄМО ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ!

Усі, хто заповнював заявку на допомогу в МБФ Гарних справ (або їх батьки) можуть взяти участь у конкурсному відборі та бути учасником 5-ти денного Фестиваля дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» БЕЗКОШТОВНО!

Фестиваль-академія дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» у рамках партнерства з Міжнародним благодійним фондом «Гарних справ» надає нашим аплікантам унікальну можливість – прийняти участь у фестивалі абсолютно безкоштовно!

Фестиваль «Золотий ключик» діє за підтримки Держагенства України з питань кіно та Національної Спілки кінематографістів України. І етап фестивалю відбудеться у місті Київ з 1 червня по 5 червня 2016 року. У ці дні передбачені: конкурсна програма, безкоштовні майстер-класи та екскурсія. Усі учасники конкурсу отримають призи!

Прийняти участь у фестивалі  може кожен! Благодійний внесок за участь цілих 5 днів у Міжнародному фестевалі-академії «Золотий ключик» становить 1000 грн.

Це неймовірна можливість познайомитися з відомими особистостями, проявити свій талант та реалізувати його у майбутньому. Не прогавте можливість реалізувати свій талант у житті!

Учасники, які заповнювали заявку на допомогу в МБФ Гарних справ (або їх батьки) пройдуть конкурсний відбір у Фонді та на підставі анкет буде обрано 4 переможців, які зможуть прийняти участь у 5-ти денному Фестивалі БЕЗКОШТОВНО!

Анкета учасника – http://goo.gl/forms/ehzZYsGKub

Умови конкурсу:

  1. Вік – від 5 до 18
  2. Учасники мають проживати у місті Києві (оплата проживання та харчування учасникам з інших міст організатори не несуть)
  3. Мають бути талановиті у одній з представлених позицій:
  • Вокальна (конкурс акторської, авторської та кінопісні)
  • Хореографічна (конкурс Хореографії в кінематографі)
  • Акторська майстерність (конкурс Художнього слова)
  1. Має бути аплікантом (чи батьки дитини) МБФ Гарних справ

Анкети приймаються до 14 травня 2016 року.

З переможцями конкурсу анкет зв’яжуться організатори.

Детальна інформація: на сайті – http://www.mirakey.com.ua/

за телефоном: (068) 633 88 70 (Тетяна, організатор)

(068) 289 15 30 (Олександра, представник Фонду)