Головна → новини

На підтримку народження бізнес-інновацій

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступив соціальним партнером Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив – 2013». Він має на меті виховати плеяду талановитих новаторів у галузі бізнесу та відкрити нашу державу як інвестиційно привабливий регіон для провадження інноваційних рішень.

До участі в п’ятому ювілейному конкурсі запрошуються підприємці, розробники, студенти, вчені – автори нових підходів та ідей у веденні бізнесу.

Проекти приймаються до 25 жовтня через офіційний веб-сайт проекту http://ukrinnovation.com, за чотирма основними напрямками: IT та телекомунікації (додатки, social media, робототехніка, та ін.); енергетика, альтернативні джерела енергії; медицина, біотехнології та фармація; екологія та ресурсозбереження. Також передбачена категорія «інше», яка об’єднує проекти, що не відповідають основним напрямам.

28 жовтня цього року експертний комітет оголосить півфіналістів конкурсу, а 25 листопада відбудеться урочиста церемонія нагородження його переможців.

Для проектів конкурсу «Інноваційний прорив – 2013» передбачено 6 номінацій: «Інноваційний прорив – 2013»; «Краща інновація для Києва»; «Інноваційний потенціал»; Grand Reserve, «Краща інноваційна ідея »(серед студентів); «Кращий молодіжний проект» (серед школярів).

Запрошуємо талановитих людей долучитись до національного конкурсу та своїми передовими ідеями зробити справжню бізнес-революцію.