Головна → новини

У Новий Рік з обновками

Ніхто не повинен покидати свого ближнього, коли той в біді. Кожен зобов’язаний допомогти та підтримати свого ближнього, якщо хоче, щоб йому самому допомогли в нещасті.

Мартін Лютер

Окрім плідної діяльності в рамках своїх основних програм, Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова надає адресну допомогу тим жителям України та країн ближнього зарубіжжя, які її найбільше потребують.

Цього разу команда фонду підтримала Титову А.М., яка одна виховує всиновлену дитину. Статистика невблаганна – сьогодні в Україні проживають десятки тисяч дітей-сиріт.

Представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вважають за необхідне першочергово підтримувати родини, які всупереч усім життєвим ситуаціям взяли на себе сміливість та відповідальність дати дорогу в життя дитині з дитячого будинку.

Так-як питання всиновлення дійсно є актуальним на сьогоднішній день, то ми не змогли не відгукнутися на крик про допомогу. Пані попросила виділити кошти на купівлю зимових речей для сина. Команда фонду виконала прохання жінки, тепер малюку не страшні будь-які морози.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова підтримає кожного, хто опинився у скруті, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!