Головна → новини

У місті Бердичів відбудеться «Парад Колясок – 2016»

 

МБФ Гарних справ не перестає дивуватися масштабам творчості та широті фантазії дітей! Ось і цього разу, переглянувши попередні відео «Параду Колясок» у місті Бердичів, команда Фонду підтримали ініціативу і раді бути партнерами такого яскравого дійства.

«Парад Колясок – 2016» приурочений Міжнародному дню захисту дітей та відбудеться 12 червня у місті Бердичів. Захід радує своїх мешканців міста Бердичів впродовж декількох років, а ідея такого феєричного та різнобарвного фестивалю належить командам ГОЖОО «Воскресіння» та БМГО «Фенікс», які, завдяки багаторічному досвіду організації заходів та своїй професійності, приносять посмішки та барви у своє рідне місто.

«Парад колясок – 2016» подарує яскраві кольори, неповторні враження, позитивні емоції для всієї родини, не лише учасникам, а і діткам, яким не так просто у ці нелегкі часи, адже Фонд Гарних справ, у рамках проекту Charity Challenge, встановить точку збору дитячих речей. Усе буде передано діткам вразливих категорій з різних куточків України разом з подарунками від Фонду.

Прийом заявок, для жителів міста Бердичів Житомирської області, триває до 25 травня 2016 року в СП «Імперія свята», вул. Європейська, 19/10. Участь можуть взяти дітлахи від 0 до 10 років на будь-якому транспортному засобі. Усі учасники отримають яскраві подарунки, а переможці – суперпризи!

Не важливо де люди проживають, а важливо, що і на регіональному рівні, свята організовані на високому рівні і варті того, щоб їх відвідати.