Головна → новини

Успішно пройшов 7-й етап проекту «Вечернік»!

12-го березня у Києві в ресторані “Панорама” відбувся 7-й етап проекту «Вечернік», організаторами якого є продюсерський центр «24 carats of art» та громадська організація «Клуб хореографічного та вокального мистецтва «Мілленніум». Міжнародний благодійний фонд Гарних справ підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу молоді, тому взяв на себе роль партнера даного заходу.

Цього разу вокалістам випала можливість заспівати дуетом з почесним гостем та членом журі — Джанні Девісом. Спочатку, було заплановано вибрати одного виконавця для дуету, але до кінця заходу виявилося близько семи претендентів. У підсумку Джанні Девіс зупинив свій вибір на трьох вокалістках: Аліна Багінська, Мар’яна Щербак і Оля Дулумбаджі. Також, Джанні Девіс запросив Олю Дулумбаджі виступити на великому Rock-концерті у місті Запоріжжя.

Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ — Наталія Колісник була запрошена на захід у якості члена журі. Вона відзначила високий рівень підготовки конкурсантів та прагнення молоді до реалізації своїх цілей і бажань!