Головна → новини

Унікальне тестування відбитків пальців

Благодійний фонд Костянтина Кондакова продовжує дивувати оригінальними мініпроектами, що проводяться для дітей з дитячих будинків, ДБСТ та багатодітних сімей.

Цього разу ми вирішили познайомити дітей з інноваційними технологіями і організували для них проходження незвичайного біометричного тестування, в основі якого лежить технологія аналізу унікальності відбитків пальців.

Учасниками проекту стали малюки з багатодітної сім’ї Денюк. Діти проходили тестування за допомогою сканера відбитків пальців. Вони з нетерпінням чекали його результатів, адже після сканування програма формує звіт на 15 сторінках про здібності дитини, профорієнтацію, тип кар’єрного розвитку, спортивні та індивідуальні здібності і ще багато іншого!

Діти сім’ї Денюк із великим захопленням розглядали свої результати і ділилися враженнями, адже так цікаво дізнатися про себе щось нове! Крім цього ми впевнені, що дане тестування допоможе батькам вибрати успішний напрям розвитку для дітей, відкриє сильні сторони дитини і розкриє її унікальність. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

04_30 06_27 07_27