Головна → новини

Дивовижні барельєфи своїми руками

Ліплення з глини – заняття, яке не вимагає спеціальних знань та умов. У той же час, робота з пластичним матеріалом розслабляє, знімає стрес і розвиває дрібну моторику. Створення з безформенної маси чудової об’ємної картини своїми руками мотивує фантазію і дарує дитині гарний настрій. У рамках акції Благодійного фонду Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» малюки з дитячого будинку сімейного типу Махових відвідали цікавий майстер-клас. Під керівництвом декоратора діти зробили з глини панно «Папуга».

Під час уроку з ліпки діти отримали багато корисної інформації про матеріал, з яким вони працювали. Майстер розповіла, що глина буде м’якішою, якщо її змочувати водою. Маючи досвід використання пластиліну, всі малюки взялися розминати шматочки глини в долонях.

Творчий процес не залишив байдужим нікого! Навіть найменші представники родини Махових швидко та вміло освоїлися з технікою створення барельєфа.

Кожна дитина проявила креативність і зобразила об’ємну картинку у власному стилі. Ліплення з глини виявилося настільки захоплюючим заняттям, що ніхто не помітив, як майстер-клас закінчився.

Додому хлопчики і дівчатка вирушали у піднесеному настрої та з подарунками для близьких або друзів!

Творче заняття принесло дітям із дитячого будинку сімейного типу Махових багато посмішок. Заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_1448 f4a_1472 f4a_1429