Головна → новини

Зустрінемось на UAmadeFest

МБФ Гарних справ вітає жителів міста Київ та приєднається до масштабного святкування свята столиці на UAmadeFest 28 та 29 травня на Софіївській площі.

Якщо ви ще думаєте чи варто відвідати фестиваль українських майстрів, наша вам відповідь – звичайно ВАРТО!

Ви не тільки добре відпочините, а і матимете можливість стати агентом добрих справ. Для цього необхідно переглянути свій будинок, знайти щось, про що так просять люди і принести його на UAmadeFest до точки МБФ Гарних справ та отримати фірмовий стильний значок Фонду.

Що необхідно:

Продукти харчування (нешвидкопсувні продукти, дитяче харчування)

Засоби гігієни, побутова хімія

Предмети побуту (постільна білизна, рушники, подушки, ковдри, матраци, посуд)

Дитячі товари (коляски, ванночки, ліжечка, стільчики для годування, манежі, сумка-кінгуру, слінги, горщики, соски, пляшечки тощо.

Побутова техніка (холодильники, чайники, мікрохвильові печі, електроплитки, грубки, пральні машинки)

Чистий сезонний одяг та взуття (для дорослих та дітей)

Дитячі та дорослі книги, іграшки

Фонд пригощатиме учасників фестивалю смачним різнобарвним печивом, а усі зібрані кошти витратить на допомогу дітям вразливих категорій (діти-сироти, напівсироти, внутрішньо переміщені особи) у рамках проекту Charity Challenge.

Charity Challenge – це виклик суспільству, виклик приватним компаніям, виклик кожному з нас. Чи готові ми об’єднатися, щоб допомогти вирішити проблеми звичайних людей тоді, коли влада не в змозі цього зробити? Ми запускаємо проект з метою надання адресної матеріальної допомоги тим, хто найбільше цього потребує, для вирішення бодай частини соціально-побутових проблем життя.

Приходьте, а про ваш гарний настрій подбаємо ми.

Давайте об’єднаємося і приймемо Благодійний виклик достойно! До того ж допомогти нам так просто!