Головна → новини

UA Web Challenge визначився з переможцями

23-24 листопада поточного року закінчився ювілейний, п’ятий всеукраїнський чемпіонат з веб-розробки UA Web Challenge. Паралельно з фіналом конкурсу пройшов Форум IT-спеціалістів на якому найкращі експерти у різних напрямках комп’ютерної сфери поділилися своїми знаннями з гостями заходу.

Одна з головних та незмінних цілей чемпіонату — допомогти кращим фахівцям та передовим ІТ-компаніям знайти один одного.

Так як Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступає за підвищення комп’ютерної грамотності українців, і нам дуже імпонують ідеї проектів на кшталт UA Web Challenge, то ми з радістю приєдналися до цієї визначної події у світі Інтернет технологій. Наш благодійний фонд виступив призовим партнером чемпіонату та презентував переможцям вісім найсучасніших планшетів.

В чемпіонаті прийняли участь сотні програмістів з усіх регіонів України. На присутніх на Форумі чекала насичена програма:

  • майстер-класи від експертів;
  • виступи передових фахівців IT-сфери;
  • Open Space з партнерами;
  • старт-ап бесідка для засновників та розробників венчурних фондів, тощо.

Під час заходу представники МБФ Костянтина Кондакова презентували свій унікальний грант “ІДій!”. Переможець якого отримає 50000 грн. для подальшої реалізації вже запущеного проекту, який з тих чи інших причин перестав розвиватися. Виявилося, що надана інформація актуальна та дуже цікава для наших програмістів, адже в Україні вкрай мало подібних грантів і найчастіше молоді IT-фахівці шукають підтримки для своїх старт-апів закордоном.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вітає переможців та бажає організаторам і учасникам всеукраїнського чемпіонату UA Web Challenge нових досягнень та ще більше цікавих ідей!