Головна → новини

Фахівці пропонують відмовитись від інтернатів

20 листопада 2013 року в столиці Україні відбулося урочисте зібрання, присвячене старту громадської кампанії «Відкриваємо двері дітям» в Україні, що проводить Міжнародна благодійна організація «Надія і житло для дітей» (Hope and Home for Children).

На урочистості з цієї нагоди були запрошені представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Головною метою даного проекту є консолідація зусиль суспільства заради впровадження системних змін у соціальній політиці, що мають призвести до відмови від інтернатів. Загальновідомий факт – кожній дитині потрібна родина, яка найкраще розвиватиме здібності та нахили малюка індивідуально, зароджуватиме в ньому любов та повагу. Про велику увагу збоку органів державної влади до цієї проблеми свідчить присутність на заході Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка.

МБФ Костянтина Кондакова підтримує основну ідею цього проекту, оскільки концепція кампанії «Надія і житло для дітей» повністю відповідає програмі нашої міжнародної благодійної організації «Дорога в життя для кожної дитини». Найближчим часом фонд запропонує чіткі варіанти співробітництва в рамках громадської кампанією «Відкриваємо двері дітям», з метою більш ефективної її реалізації на теренах України.