Головна → новини

Вистава «Пригоди Буратіно»

В рамках акції МБФ Костянтина Кондакова «Жодного дня без гарних справ!» ми вирішили заохотити дітей, які приймають участь увсеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «МамоЯмалюю»відвідуванням вистави. Таким чином, більше 20 малюків із Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відвідали Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва. Маленькі мрійники, завдяки партнеру нашого фонду – ТОВ «Медіа-фасад», стали глядачами цікавої вистави «Пригоди Буратіно».

Цей мюзикл створений відомим українським композитором Олександром Білашем за казкою Олексія Толстого «Золотий ключик, або Пригоди Буратіно». Мовою музики, танцю та яскравого театрального дійства вистава розповіла юним глядачам про веселі пригоди дерев’яного хлопчика, про страшного Карабаса-Барабаса та його ляльок.

З перших хвилин все, що відбувалося на сцені, полонило хлопчиків та дівчаток. Прекрасні декорації, професійна гра акторів, весела музика – все вражало малечу. За прекрасну виставу та позитивні емоції діти нагородили акторів гучними оплесками.

Відома на весь світ казка у виконанні заслужених артистів України та лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів надовго запам’ятається юним глядачам. Заради всебічного розвитку майбутнього покоління, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

_dsc0165