Головна → новини

Врятувати Санту та поринути у світ пригод

Дивитися мультики полюбляють діти з будь-якого куточка планети. Через мультфільми дитина дізнається про способи взаємодії з навколишнім світом, у неї формуються первинні уявлення про добро і зло. Асоціюючи себе з героями мультфільмів, малюки вчаться шанобливому ставленню до інших, намагаються боротися зі своїми страхами. В рамках акції Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова “Жодного дня без гарних справ!” ми продовжуємо дарувати маленьким українцям радість!

Напередодні дня Св. Миколая хлопці та дівчата із соціально незахищених родин Дніпровського району міста Києва мали можливість поринути у світ пригод разом із персонажами захоплюючого мультфільму “Врятувати Санту”.

Не передати словами захват малюків, їх палаючі очі, посмішки. Усі сиділи та уважно дивилися добрий і водночас повчальний мультфільм! Кожна дитина по-своєму співпереживала головному герою – розумному та милому ельфу Бернарду, якому довелося самотужки зупинити армію злого генерала та врятувати Новий рік.

По дорозі додому батьки обговорили разом із дітьми найголовнішу ідею, мораль цього захоплюючого мультика – потрібно бути сміливим, щирим і чесним, та вірити у власні сили.

Отак з користю та веселощами маленькі кияни провели цей день, навчившись чомусь новому та сповнившись позитивних емоцій і гарного настрою. Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!