Головна → новини

Відбувся майстер-клас «На крилах миру»

26 лютого в Арт-центрі Якова Гретера у рамках проекту «Мости Дружби» (http://www.friendship.org.ua) відбувся майстер-клас «На крилах миру» для дітей-переселенців зі сходу України, організатором якого виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ.

Захід відбувався у дружній та творчій атмосфері. Не дивлячись на немирну ситуацію у країні, у волонтерів та співробітників фонду вийшло переключити увагу дітей на позитивні речі та змусити їх посміхатися. Крім комунікації та спілкування один з одним діти прийняли участь у створенні брошек з фетру у вигляді голуба, який являється символом миру. Також діти написали листи з особистими побажаннями для дітей з інших країн. Роботи українських дітей будуть відправлені у Китай у місто Сямінь для дітей з української діаспори.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ висловлює подяку Арту-центру Якова Гретера та активним волонтерам за допомогу у організації та проведенні даного соціального заходу. Разом у нас вийшло зробити дітей більш щасливими, що вже являється першим кроком до мирних перетворень у нашій країні!