Головна → новини

Відбувся 6-й етап проекту «Вечірник»!

17-го лютого в приміщенні столичного клубу «Sentrum» відбувся 6-й етап проекту «Вечірник», організаторами якого є продюсерський центр «24 carats of art» та громадська організація «Клуб хореографічного та вокального мистецтва «Міленіум». Міжнародний благодійний фонд Гарних справ підтримує ініціативи, направлені на розвиток творчого потенціалу молоді, тому взяв на себе роль партнера даного заходу.

Програма заходу включала в себе два етапи: конкурсно-концертну програму молодих виконавців та показові виступи журі та гостей фестивалю. Враховуючи високий рівень підготовки вокалістів, конкурсна частина видалась для журі дуже складною в плані оцінювання. Було багато суперечок, спорів та дискусій. Проте «Золотий склад-2» кращих конкурсантів 6-го етапу проекту все ж таки був обраний. Після конкурсної програми відбулася концертна програма під назвою – «Арт-час Сергія Підкаури». Ця частина заходу стала кульмінацією 6-го етапу «Вечірника». Конкурсанти, які увійшли до «Золотого складу-1» наживо представили пісні музиканта.

Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ – Наталія Колісник була запрошена на захід у якості члена журі. Це вже стало гарною традицією. Вона відмітила високий рівень підготовки конкурсантів та прагнення молоді до реалізації своїх цілей та бажань!