Головна → новини

«Солодкий сон» прийшов у всі дитячі будинки України!

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова продовжує дарувати свою увагу і тепло хлопчикам та дівчаткам зі всіх куточків України! Незважаючи на непрості погодні умови, ми не зупинили масштабний Всеукраїнський проект «Солодкий сон в кожен дитячий будинок»; розвезення комплектів постільної білизни в дитячі будинки та інтернати нашої країни було продовжено відповідно до графіку! Східна Україна стала фінальним напрямком благодійного проекту, який охопив усю країну.

Цього тижня, в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини», представники фонду побували з подарунками в дитячих соціальних установах Донецької, Луганської, Сумської, Харківської, Полтавської та Чернігівської областях.

За час Всеукраїнської акції, яка тривала майже півроку, команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова забезпечила новою постільною білизною, подушками, ковдрами та рушниками всі дитячі будинки України. Загалом на «солодкий сон» для маленьких українців було витрачено більше 1 000 000 грн.

Представники МБФ Костянтина Кондакова впевнені, що кошти спрямовані на хороші справи, неодмінно принесуть користь суспільству та сприятимуть позитивним змінам в нашій країні. Тож приєднуйтесь до гарних справ, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!