Головна → новини

Солодка пасхальна посилка для дітей

Великдень ― світле та сімейне свято. У цей день прийнято відвідувати рідних та дарувати їм подарунки. У Світлу Христову Неділю дуже важливо пам’ятати про тих, кому так не вистачає родинного тепла і турботи ― про дітей, які виховуються в дитячих будинках та інтернатах. 16 квітня, в рамках програми «Від посмішки стане всім світліше», команда МБФ Костянтина Кондакова розпочала розвозку солодких сюрпризів для вихованців ДБСТ та інтернатів столиці, а також прилеглих областей.

Таким чином, скоро приємні подарунки отримають діти соціально незахищених категорій Київської, Житомирської, Хмельницької, Чернігівської та Чернівецької областей.

Дана акція, із серії «солодких» проектів фонду для малюків, організована за підтримки БФ «Наш мир», БФ «Единственная» та партнера з солодощів.

Команда фонду сподівається, що даний проект не лише порадує хлопчиків та дівчаток, а й надихне інші благодійні організації проводити спільні акції заради добробуту та щастя маленьких українців. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!