Головна → новини

Прохання про допомогу

Шановні апліканти!

Дякуємо Вам за звернення до Благодійному фонду Гарних справ! За два тижні ми отримали 5542 повідомлень з проханнями про допомогу !

Всі заповнені заявки автоматично потрапляють до бази, тому можете бути впевнені, що фонд все отримує вчасно.

Як бачите, потік листів дуже великий і нам потрібен час щоб перенести всі заявки у відкриту табличку, тому вона звернень буде оновлюватися з затримкою.

Ми цінуємо вашу увагу, але все ж, просимо телефонувати нам по мінімуму. Адже, якщо ми будемо займатися написанням відповідей і обробкою заявок, то у нас зовсім не залишиться часу на пошук допомоги. Нагадаємо, що Благодійний фонд Хороших справ, є лише, зв’язуючою ланкою між тими, хто може надати допомогу і тими, кому вона потрібна. Ми вивчили ваші потреби і запускаємо акцію зі збору необхідних речей і засобів для їх покупки. Дуже вдячні, вам за терпіння, адже для того, щоб залучити необхідні ресурси нам потрібен час.

Допомога буде надаватися в міру можливостей фонду. На сайті ми оголосимо, коли будуть збори членів правління і які ресурси у фонду з’явилися. Із вибраними аплікантами ми обов’язково зв’яжемося, і відповідно статус заявок в загальній таблиці буде змінений. Тому, дзвонити або додатково писати нам, просто немає потреби. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння, ми працюємо для вас.