Головна → новини

Прогулянка на сегвеях

З кожним роком з’являється все більше можливостей весело проводити час на свіжому повітрі. У 2001 році світ вперше почув загадкове слово «сегвей», а сьогодні, за підтримки програми “У здоровому тілі здоровий дух” та акції “Жодного дня без гарних справ!” багатодітна сім’я Проскурко з задоволенням покаталася на цьому незвичайному транспортному засобі!

Співробітники онду разом із багатодітною родиною Проскурко провели незабутній день, катаючись по Маріїнському парку на сегвеях. Так як  цей транспорт може розвивати швидкість до 20 кілометрів, дітям вдалося дослідити найдальші і мальовничі куточки одного з найкрасивіших парків Києва. Треба визнати, що управління Сегвея вимагає певної спритності, але хлопці показали вищий клас і з задоволенням їздили наввипередки. Не відставала від хлопців і мама, швидко й точно керуючи незвичайним транспортом.

Незважаючи на те, що сегвей спрощує рух, як і велосипед він вимагає певних фізичних зусиль. Не дивно, що через годину їзди вся родина була втомлена, але неймовірно задоволена. За словами мами, ніхто з дітей навіть не підозрював, що таке диво існує, а це означає, що нам вдалося подарувати радість ще одній родині. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!