Головна → новини

Проект «Вечірник» — чудовий старт для талановитої молоді!

26-го січня у Києві у приміщенні клуба “Buddha-bar” пройде 5-й етап проекта «Вечірник», організаторами якого являються продюсерський центр «24 carats of art» та громадська організація «Клуб хореографічного та вокального мистецтва «Мілленніум». Міжнародний благодійний фонд Гарних справ підтримує ініціативи, які направлені на розвиток творчого потенціалу молоді, тому взяв на себе роль партнера цього заходу.

Головна ціль створення молодіжного проекту «Вечірник» — дати можливість проявити свої артистичні здатності талановитим дітям України, а також створити сприятливі умови для їх творчої реалізації. На кожному етапі проекту присутні відомі виконавці нашої естради, які дають цінні поради молодим конкурсантам та надихають їх на підкорення нових творчих вершин. Крім того, організатори конкурсу переслідують цілі, які носять інтернаціональний характер — укріплення міжнародних зв’язків через мистецтво та культуру, обмін творчими досягненнями та досвідом роботи у сфері культури, а також збереження та розвиток національних традицій.

Президент МБФ Гарних справ Наталія Колісник прийме участь у проекті «Вечірник» у якості члена журі, а також вручить дипломи найяскравішим учасникам 5-го етапу проекту!