Головна → новини

Святковий ефір гарних справ!

В День Святого Миколая до радіостанції «Голос Києва» на авторську програму Оксани Щирби завітала Президент Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова Наталія Колісник.

Основною темою спікер-платформи двох гостей стала благодійність в Україні, а саме погляд на неї очима благодійників.

Серйозний тон бесіди був підтриманий керівником одного з об’єднань благодійних організацій, який поінформував слухачів про поточний стан справ в благодійній сфері нашої держави та закцентував увагу на тих труднощах, що постають перед благодійними організаціями щодня.

В свою чергу Наталія Колісник висловила переконання, що не варто зупинятись перед складними ситуаціями – навпаки, сьогодні чи не найкращий час довести своїми діями, своїми благими справами, що кожен може змінити ситуацію в суспільстві на краще, відкрити своє серце для оточуючих. При чому для цього абсолютно не треба ставити себе в рамки діяльності якоїсь благодійної організації, достатньо просто розвивати індивідуальну культуру благодійності!

Разом з тим, керівник МБФ Костянтина Кондакова вважає, що благодійність необов’язково має бути публічною та розрекламованою, тому витрачати значні гроші на її висвітлення – не краща справа.

«Я вітаю усіх з чарівним святом Дня Св. Миколая. Цього символічного дня, я від щирого серця закликаю кожного спитати у себе «А що я зробив хорошого?», згадати свої благі діяння та продовжити їх здійснювати в наступному році із більшим завзяттям, – наголосила пані Наталія. – “Саме час почати об’єднуватись довкола гарних справ заради кращого майбутнього – давайте разом запустимо ланцюжок благодійності та з любов’ю в серці збудуємо новий світ!»