Головна → новини

Практичний тренінг з залучення і координації волонтерів

Практичний тренінг « Волонтерська допомога- це реально»

МБФ «Гарних справ» в рамках проекту «Сharity Сhallenge» представляє практичний тренінг з залучення і координації волонтерів.

Актуальність тренінгу:
Кожен з нас щодня вирішує безліч різних питань. Хтось може справитися з ними самостійно, а комусь потрібна допомога і підтримка. Тут важливо розуміти: якої допомоги, від кого і яким чином можливо очікувати. А чи задумувалися Ви, що це може бути волонтерська допомога? Що, насправді, існують люди, котрі готові відгукнутися на Вашу потребу, підтримати ідею, допомогти з реалізацією, просто бути добрими і чутливими в допомозі ближньому? Чи хотіли би Ви щоб такі люди були поруч з Вами і надавали системну допомогу? Чи це реально? АБСОЛЮТНО РЕАЛЬНО.
Якщо Ви потребуєте допомоги; якщо Ви людина з інвалідністю, чи вимушений переселенець, Ви маєте багатодітну родину, чи опікуєтеся людиною похилого віку, тощо; якщо Ви організовуєте марафон, джазовий фестиваль, акцію, флешмоб, будь-яку громадську ініціативу; якщо Ви робите заходи в школі, спортивному, дитячому клубі, навіть у своєму дворі; якщо Ви неприбуткова організація, або просто активна людина; якщо Ви маєте ідею і прагнете до її реалізації; якщо Ви створюєте свій власний проект – ВАМ ТОЧНО ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ.

Цей тренінг дасть Вам практичне розуміння як залучати, навчати, координувати волонтерів. Як проводити аналіз, оцінювати ризики і ефективність волонтерських програм. Ви зрозумієте, як створювати власні волонтерські програми і отримувати системну волонтерську підтримку.
Важливо! Знання набуті на тренінгу зможе використати будь-яка людина у своєму житті.

Тренінг зі створення власних волонтерських програм відкриває авторську серію тренінгів «Самодопомога», яка включає тренінги з волонтерства, фандрайзингу, цілеутворення, пошуку ресурсів, тайм-менеджменту, створенню власних проектів, що направлені на забезпечення потреб і підвищення якості життя будь-якої людини.

Цільова аудиторія тренінгу:
Люди, що потребують допомоги і прагнуть до змін.
Люди, що хочуть бути корисними, хочуть стати волонтерами.
Люди, що шукають волонтерський ресурс для проектів різної направленості.
Діючі волонтери, координатори волонтерських проектів.

Мета тренінгу:
Розкрити особистий потенціал, мотивувати до дій, надати чіткий алгоритм створення власних волонтерських програм, практично підтримати задум кожного учасника.

Про тренера:
Вікторія Панасюк – практикуючий тренер з розвитку. Основний напрямок діяльності: маркетинг соціальної сфери. Здобула дві вищі освіти: маркетолог і програміст. Але, насамперед мама чудового хлопчика Єгора (ДЦП, 9 років). Досвід активної реабілітації і соціалізації набутий в різних країнах інтегрувався в мету: підвищення стандартів якості життя дітей з особливими потребами і їхніх сімей. Розвиток власного потенціалу дав поштовх до навчання, що підтверджено професійними сертифікатами з керованого навчання, фандрайзингу, створення соціальних проектів, організаційного менеджменту, тощо. Пройшла курс підготовки і підвищення майстерності для тренерів в Міжнародному центрі розвитку і лідерства. Має практичний досвід реалізації соціальних проектів , як особисто, так і в тандемі з різними ГО і БФ. Останні, успішно реалізовані проекти з залученням волонтерів: «Допомога дитині з особливими потребами в школі», «Я біжу заради Єгора», «Допоможи дитині з ДЦП заговорити». Викладає навчальний модуль за направленням «Волонтерство» в програмі Центру соціальних ініціатив.

Коли
Тренінг 21 травня, 10.00-15.00

Адреса: м. Київ, вул. Старокиївська 10Г, корпус “В” Бізнес центр “Вектор”, вхід з вул. Г. Тимофеєвої
Карту і детальні інструкцію проїзду буде надано зареєстрованим учасникам.

Зареєструватися можна за посиланням: https://goo.gl/tCBkHa

Вартість: 200 грн.
Всі кошти буде спрямовано на допомогу в реабілітації Єгора Панасюка (9 років, ДЦП). Детальну інформацію Ви можете отримати у організаторів.

Оплатити можна офіційному сайті МБФ «Гарних справ» за посиланням:
( в назначенні платежа вказати «Самодопомога»), або безпосередньо на заході.

Контакти: Тел. 095 629 00 29 Вікторія

Це дуже практичний тренінг, який допоможе Вам зрозуміти, що не обов’язково володіти ресурсами організації, щоб створити власну волонтерську програму. Перевірено досвідом.
ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!