Головна → новини

Вітаємо переможців конкурсу-гранту «ІДій!»!

Цими вихідними в Києві експертне журі визначило переможця всеукраїнського конкурсу-гранту «ІДій», організованого Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова. Бажаючі отримати грант від фонду на реалізацію соціально-корисної ідеї подавали свої заявки до 31.12.2013. До п’ятірки найперспективніших потрапили проекти із Сум, Києва, Львова, Дніпропетровська. 25 січня усі фіналісти приїхали до столиці України де і відбулося визначення найкращої ідеї.

За словами президента фонду Наталії Колісник, всі проекти були актуальними та гідними отримання гранту. Проте експертна комісія, до складу якої увійшли: Литовченко Влада, Маліс Олександр, Чубатенко Олександр, Новгородська Олена, Каюмова Олена, Малих Євгенія та Сподін Андрій обрала кращу, на їх думку, ідею. Визначення найперспективнішого проекту супроводжувалося бурхливою дискусією членів журі, які все ж, обрали переможця.

Тож, грант від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова в розмірі 50000 грн. , отримала львівська ініціативна група «На часі», діяльність якої спрямована на реалізацію інноваційних проектів у сфері освіти.

Представниця проектної групи зі Львова гідно презентувала свій стартап. Дівчина на практиці довела соціальну значущість створення он-лайн платформи «Дія в Україні», що стане засобом для реалізації ідей та середовищем, де можна почерпнути необхідні знання, знайти однодумців та необхідні ресурси.

Паралельно з експертним журі, переможця обрали користувачі соціальних мереж. Тут фаворитом стала ідея Дніпропетровського Центру гуманітарних наук «АХАЛАР» під назвою «URNA». Керівник проекту отримав в подарунок від організаторів конкурсу надсучасний планшет.

Усі фіналісти також були нагороджені подарунковими сертифікатами від призового партнера заходу Міжнародного освітнього центру Inten.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вітає переможців конкурсу-гранту «ІДій!» та бажає усім фіналістам натхнення в реалізації їх соціально-корисних стартапів!

Анонси майбутніх конкурсів від нашого фонду можна знайти за посиланнямhttp://www.kondakov.ua/ua/anonsi