Головна → новини

Повна підтримка дитячих інновацій

Нещодавно в залі засідань НТУУ «Київський політехнічний інститут» пройшла урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України», п’ятеро з них зв’яли участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2013».

Захід проходив за партнерською участю Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Підтримка обдарованих дітей, створення умов для їх самореалізації та надання допомоги у виборі майбутньої професії – це найголовніша мета конкурсу, який зібрав чимало учасників з усієї України.

Сама програма виставки-конкурсу передбачала демонстрацію моделей і макетів, стендовий захист науково-дослідницьких проектів за 7 номінаціями, серед яких: електроніка та приладобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; машинобудування; екологія та ресурсозбереження; матеріалознавство та перспективні технології; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робото технічні системи.

Мала академія наук України є організатором виставки-конкурсу «Майбутнє України», а її директор – Оксен Лісовий – входить до складу Опікунської ради нашої благодійної організації.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова й надалі підтримуватиме подібні національні проекти, які відповідають програмі фонду «Розвиток науки й техніки», задля забезпечення позитивних змін в нашій країні.