Головна → новини

Незвичайний кулінарний майстер-клас

В рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Фонд Костянтина Кондакова організував цікавий майстер-клас для родини Еджибіа. Подія відбулась у вегетаріанському кафе в центрі Києва. Ми із задоволенням спостерігали, як діти посміхалися, заходячи в кафе. Там все таке зелене та цікаве: купа маленьких дрібничок у вигляді куль, квіток, а ще й трава на стінах – всім дуже сподобалось.

Нас зустрів шеф-кухар, який провів екскурсію по кафе, а потім показав інгредієнти для приготування коктейлю – банани, конюшину, листки салату та джерельну воду. Діти ніяк не могли в це повірити, тому що продукти були дуже незвичними та різноманітними. Малюки зацікавлено допомагали у створенні страви, – різали, збивали, помішували продукти. Також ми дізнались багато цікавих фактів про корисні властивості рослин та фруктів, і всі задумалися про свій раціон харчування та включення до нього таких продуктів.

Коктейль був смачним та незвичним, але це ще не все! Шеф-кухар приємно здивував нас, приготувавши морозиво з натуральних продуктів – бананів та фініків. Воно було дуже смачним і поживним, а головне – корисним! Покуштувавши страви, хлопчики та дівчата почали уявляти себе у ролі шеф-кухарів та вигадувати смачні кулінарні шедеври власного виробництва, обговорювати улюблені фрукти та овочі. Було весело та приємно перебувати у дружній атмосфері й фантазувати про приготування власних незвичайних страв. Майстер-клас залишиться для нас веселою та цікавою подією, адже він приніс багато позитиву та корисної інформації. Тож ми можемо із впевненістю сказати, що з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

03_32 08_26