Головна → новини

Відкриваємо таємниці космосу дітям

Наш благодійний фонд продовжує організовувати захоплюючі візити до київського сферичного кінотеатру ATMASFERA 360 у межах програми “Від посмішки стане всім світліше” та акції “Жодного дня без гарних справ!” В одній з минулих публікацій ми вже розповідали про незвичайний кінотеатр на території київського планетарію. Тепер співробітники фонду познайомили з таємницями всесвіту дітей з родини Махових.

Діти опинилися у темній, сповненій загадок залі планетарію та побачили реалістичні величезні зображення туманностей, планет і зірок, що пролітали на сферичній стелі під звуки чарівної мелодії. Вони познайомилися з історією нашого всесвіту, структурою сонячної системи не просто з підручників, а як справжні дослідники, які навіть побували всередині «Великого вибуху». На таких сеансах малюки не просто спостерігають – вони реально відчувають себе космічними мандрівниками, які пролітають між уламками астероїдів та далеких планет.

Ми ще раз впевнилися в тому, що дітям подобається вчитися, вони хочуть пізнавати незвідане. І цю щиру радість просто неможливо висловити за допомогою слів – лише посмішками та дзвінким дитячим сміхом.

Після вистави веселі обличчя наших маленьких глядачів розповіли нам більше, ніж слова. Виявилося, що навіть таким непростий предмет, як астрономія, може легко перетворитися на казкову мандрівку, заряд позитиву, який діти збережуть на довгі роки. Цьому ми надзвичайно раді, адже з любовю в серці ми будуємо новий світ!