Головна → новини

Навчання – доступне кожному!

Тепер кожен зможе дізнатися про те, як робити соціальні ініціативи, незалежно від місця проживання.

Навчання в ЦСМ для тих, хто проживає в Києві вже закінчилося, і навіть є перші реалізовані соціальні проекти. На численні прохання людей з інших міст, ми вирішили провести онлайн-тренінги у форматі вебінар.

Отже, у вас є унікальна можливість стати учасником безкоштовного онлайн-тренінгу «Секрет успіху соціальних ініціатив»

Даний захід буде цікаво навіть тим, хто вже пройшов навчання. Ми зібрали всю корисну інформацію курсу Центру соціальних ініціатив. Максимум практики та цінних знань.

Коли: 5 липня о 19.00

Реєстрація обов’язкова: https://docs.google.com/forms/d/1BIH1K31MtbzNvU2pvwyQIUCjSg-_u_b95wbBFB_wj5U/viewform?c=0&w=1

Реєстрація проходить до 5 липня о 15:00
Після реєстрації ви отримаєте посилання на свою електронну адресу.

Проводить: Наталія Колесник, президент Міжнародного благодійного фонду Хороших справ, сертифікований тренер Міжнародного центру розвитку і лідерства, молодіжний тренер БО «Партнерство« Кожній дитині ». Фасилітатор гри з вивчення соціальних прав «Країна гідності».

Зараз в її портфоліо більше 100 реалізованих соціально-корисних проектів в Україні та Грузії, зокрема, благодійні акції для дітей з багатодітних сімей та дітей позбавлених батьківського піклування, проекти адресної допомоги для літніх людей, а також ініціативи, спрямовані на захист навколишнього середовища і розвиток спорту в Україні.

Як практик з впровадження соціальних проектів, охоче ділиться своїм успішним досвідом, проводячи тренінги, семінари та майстер-класи для молодих фахівців.

Не пропустіть свій шанс!