Головна → новини

Жодного дня без гарного танцю!

Що може найповніше відкрити особистість, піднімає настрій та укріплює фізичну форму? Звичайно ж танок. Філігранні та витонченні па, що йдуть від самого серця та зігрівають душу – чи не найкращий спосіб провести свій вільний час. Аби рухи в танці були вмілими та професійними, в рамках акції «Жодного дня без гарних справ!» ми вирішили подарувати дітям з Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та малозабезпечених родин міста Києва унікальний танцювальний майстер-клас.

Професійний тренер з клубу спортивного танцю «Flash-Crystal» допоміг юним підопічним швидко освоїти майстерність виконання спортивних бальних танців, крім того дітям були відкриті секрети поєднання різних технік виконання елементів класичної хореографії. Завдяки індивідуальному підходу тренера до кожної дитини, ніхто не залишився без уваги, разом з тим, зміг вирішити які вправні рухи йому до снаги та вдаються найкраще.

Фактично, це був перший досвід проведення майстер-класів з танців і він надзвичайно сподобався малечі. Беззаперечно, позитивний досвід таких занять Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова буде продовжувати задля формування в молодих українцях відчуття прекрасного та фізичного розвитку, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

f4a_9023 f4a_9025