Головна → новини

Незабутній відпочинок для мам!

Протягом двох тижнів Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова проводив акцію для багатодітних мам і мам-виховательок дитячих будинків сімейного типу, організувавши їм відвідування салонів краси.

Всі учасниці проекту були дуже раді унікальному перетворенню, яке подарував їм фонд у рамках програми “Від посмішки стане всім світліше” та акції “Жодного дня без гарних справ!”.

Багато  щоденних міні-проектів фонд  проводить з дітлахами  з дитячих будинків сімейного типу. І ми бачимо, як мами, що дали путівку в життя багатьом (своїм та прийомним) дітям, весь свій час присвячують сім’ї. Вони докладають максимум зусиль, щоб діти відчували себе щасливими: піклуються, доглядають, виховують і щодня радують приємними сюрпризами. Звісно, у мам абсолютно не залишається часу на відпочинок. Тому протягом двох тижнів ми робили міні-проекти не для дітей, а для мам, влаштовуючи їм невеликі свята релаксації.

Благодійна акція стартувала в одному з провідних київських СПА-салонів тайського масажу “Elephant”. Саме там учасниці проекту отримали можливість поринути в атмосферу абсолютного душевного спокою. Тематично підібрана музика, персонал – все це допомогло відволіктися від домашнього клопотуі розслабитися. Мами провели час в тиші і спокої, насолоджуючись чудовим антистресим й тайським масажем. Слід зазначити, що дані процедури виконують не тільки розслаблюючу, а й оздоровляючу функцію. Масаж допоміг учасницям проекту відновитися після нелегких «маминих буднів». Але й це ще не все!

Другою частиною акції «Незабутній відпочинок для мам» став фіш-масаж. Так як мамам не було з ким залишити своїх дітей, то ми зробили ще проект і для діток – разом із мамами вони відвідали незвичайну процедуру «масажу рибками», яка сьогодні користується величезною популярністю. Її унікальність полягає в простоті та природності: ніякої хімії – тільки природні умови.

Звичайно спочатку мами та діти з побоюванням опускали ноги в невеликий акваріум. Але через кілька хвилин вже не хотіли розлучатися з маленькими масажистами. Ми з радістю спостерігали, як спільний сімейний фіш-масаж зближує людей і допомагає їм відволіктися від сірих буднів.

І, нарешті, третьою частиною нашої акції стало відвідування салону краси “BIGUDI”. Турботливі руки професійних майстрів манікюру й педикюру людину творять дива. Не дивно, що з салону наші мами виходили такі щасливі!

Всього в нашому проекті взяли участь понад 20 представників дитячих будинків сімейного типу м.Києва: сім’я Махові, Головач, Вовк, Семенко, Вітрук, Вільхові та ін Ми дуже раді, що змогли зробити свято для багатодітних мам, надавши їм можливість відпочити, набратися сил та енергії. Їхні посмішки – найкращий для нас доказ того, що проект пройшов успішно. Якщо Ви не встигли взяти участь в акції «Незабутній відпочинок для мам!», не засмучуйтесь – Ви можете подати заявку прямо зараз, заповнивши й надіславши нам Спеціальний бланк. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

_mvi7543_0 11_20 _mvi7367_0