Головна → новини

Наші майстер-класи: “Великодній декупаж”

29 квітня світлий Великдень прийшов до учнів Спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 18, які вирішили провести його разом із БФ Костянтина Кондакова. В рамках акції “Жодного дня без гарних справ!” півробітники фонду організували творчий майстер-клас, на якому разом з учнями робили декоративні дерев`яні пасхвальні яйця за допомогою техніки декупажу. Відкрите серце майстрів та непідробна увага малюків допомогли нам провести майстер-клас на вищому рівні.

Ми разом обрали чарівні орнаменти і приступили до роботи. Традиційні українські крашанки, у творчих дитячих руках перетворилися на яскраві і незвичайні витвори мистецтва. Кожен зміг висловити свою індивідуальність, тому наші святкові яйця вийшли і дуже різноманітними! Чиїсь роботи нагадували східну чарівну казку, хтось наблизився до стилю знаменитого Фаберже, а дехто малював традиційні великодні привітання «Христос Воскрес»!

Вже за традицією наших майстер-класів, свої роботи маленькі художники подарують своїм самим близьким людям – мамам, татам, бабусям і сестричкам. Тому нагадування про цей день назавжди залишиться пам’ятним пасхальним сувеніром на домашніх поличках вдома у малюків! Всі діти отримали подарунки від Благодійного фонду Костянтина Кондакова і зробили спільне фото на пам’ять.

Наш благодійний фонд всіляко сприяє творчому розвитку дітей і з задоволенням співпрацює з дитячими установами. Бо з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!