Головна → новини

Наш внесок в інтелектуальний розвиток країни

Інтелектуальний розвиток майбутніх фахівців стає в даний час найбільш актуальним завданням старшого покоління. Це пов’язано з тим, що одним з визначальних чинників економічного зростання країни є інтелектуальний продукт. В рамках програми “Розвиток науки і техніки”, МБФ Костянтина Кондакова всебічно підтримує обдаровану молодь, яка бажає отримувати більше нових знань. Цього разу фонд узяв на себе всі фінансові витрати студентської команди юристів з Києво-Могилянської академії, пов’язані з участю в Міжнародних судових дебатах з права СОТ.

А також забезпечив її участь у Регіональному раунді змагань з права Світової організації торгівлі у Варшаві.

Майже півроку студенти факультету правничих наук Богдан Дучак, Олександра Бортман та Ольга Гриньків готувались до письмової та усної частин змагань. Організовували підготовку учасників тренери Юліанна Романчишина та Наталія Черненко, в минулому учасниці Фінального раунду змагань з права СОТ у Женеві.

Змагаючись з 14 командами з різних куточків Європи, команда Києво-Могилянської академії показала достойний результат, зайнявши в підсумку шосте місце.

Висококваліфіковані судді відзначили гарні досягнення української команди та роботу тренерів, а Ольга Гриньків стала п’ятою з тридцяти восьми у рейтингу кращих ораторів змагань.

Ми впевнені, що реалізація проекту сприятиме налагодженню зв’язків зі знавцями права СОТ в різних країнах, а також зробить внесок в підготовку нового освіченого покоління правників в Україні. Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!