Головна → новини

Ми в Асоціації благодійників України

Зовсім недавно БФ Костянтина Кондакова отримав статус міжнародного і переніс свій адміністративний центр у м. Київ. І ось – нове досягнення. Наш благодійний фонд був офіційно прийнятий до всеукраїнської «Асоціації благодійників України»!

Дана асоціація об’єднує кращих з кращих. Фонди, меценати та волонтерські організації спільними зусиллями вирішують найважливіші соціальні завдання.

Головна мета  АБУ – об’єднувати небайдужих людей для хороших справ, і це повністю відповідає концепції  нашого фонду. Тому ми з радістю приєдналися до всеукраїнської благодійної інновації.

Ми впевнені, що як член «Асоціації благодійників України» ми зможемо більш ефективно вирішувати питання соціально-орієнтованої діяльності, а також налагодити довгострокові партнерські відносини з іншими благодійними організаціями.

Один з пріоритетних напрямків Асоціації – інформування суспільства про первинні благодійні завдання, а також створення законодавчих, фінансово-економічних та соціальних умов для здійснення благодійної діяльності. Члени Асоціації отримують унікальну можливість брати участь у «системній благодійності », надаючи допомогу цілеспрямовано й ефективно. З любов’ю в серці ми будуємо новий світ!