Головна → новини

Мости Дружби відкриті для всіх!

22.10.2014 відбулося відкриття виставки дитячих робіт Україна-Палестина «Мости Дружби» на території Парку імені Тараса Шевченка. В урочистій церемонії взяли участь президент МБФ Гарних справ Наталія Колісник, художник та лідер руху «Група миру» Джамаль Бадван, представник БФ «Відкриті серця України» Ніна Гаєвська.

Вони, перерізавши червону стрічку, поділились враженнями від перегляду експозиції та запустили в небо три групи кульок: кольорів прапора України, прапора Палестини та з логотипом організаторів. До кожної кульки були прикріплені письмові побажання миру та злагоди, що збирали волонтери фонду в бажаючих громадян.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ запрошує всіх бажаючих до 30.10.2014 року відвідати виставку дитячих робіт «Мости Дружби» на території Парку імені Тараса Шевченка в місті Києві. Малюнки розміщуються на конструкції мобільної арт-галереї «Instalazzia» – унікальній платформі для демонстрації образотворчого мистецтва в нашій державі. Вона повністю автономна та забезпечується електроенергією завдяки розміщеним нагорі сонячним батареям. Галерея просто неба дозволить кожному бажаючому ознайомитись з безмежним творчим потенціалом дітей нашої країни та відкрити для себе їх бачення миру, злагоди та щастя. Наступник етапом розвитку проекту стане культурний обмін між дітьми України та багатьох інших держав.

Всю інформацію про розвиток проекту можна віднайти на офіційному веб-сайті bridgesoffriendship.org