Головна → новини

Морська казка зустріла гостей!

В рамках акції “Жодного дня без гарних справ!” команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вирішила зробити приємний подарунок хлопчикам та дівчаткам скаутам – членам МГО “Скаути Києва”.

Організація “Скаути Києва” сприяє залученню дітей та молоді до соціально-корисної діяльності та виступає за всебічний розвиток підростаючого покоління.

Напередодні зимових свят ми запросили дітей відвідати столичний океанаріум “Морська казка”, де малюки змогли познайомиться з унікальними морськими тваринами.

На вході відвідувачів зустрів гроза морів – легендарний корсар, який по хиткому містку проводив маленьких гостей у першу галерею експозиції – перевернутий дерев’яний корабель. В ілюмінаторах затонулого корабля затишно розміщена експозиція коралового комплексу. У підводному тунелі, розташованому на глибині 2-х метрів під водою, діти змогли відчути себе дайверами, не занурюючись під воду. Окрім великих риб та акул усі змогли побачити різнокольорових рибок-клоунів, мудрих черепах, а також безхребетних – креветок, медуз, морських зірок та їжаків.

Незабутнє враження на малюків справила одна з перлин «Морської казки» – відкритий басейн «touchpool» із морськими зірками та скатами, розташований у центральному залі.

Побувавши у музеї з живими експонатами, мешканцями морів та океанів планети, скаути Києва дізналися багато цікавої та корисної інформації, яка неодмінно стане у нагоді в їх подальшій діяльності. Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

img_9802 img_9813 img_9837