Головна → новини

МК “КУМ” відвідали квест-кімнату

Крім проведення тренінгів та інтенсивної роботи над собою, учасники МК «КУМ» ще й відпочивають разом. Але й дозвілля проводимо з користю. Раз на місяць відвідуємо різні заходи чи просто збираємось пограти в настільні ігри.

А цього разу члени «КУМа» відвідали квест-кімнату «Битва шпіонів». Кожен учасник зміг відчути себе в ролі суперагента, який опинився замкнутий в кімнаті, щоб відкрити двері потрібно розгадати таємний шифр. Особливість квесту полягає в тому, що молодь має діяти згуртовано, як команда, за для досягнення спільної цілі. Це дуже зближує та розвиває навички взаємодопомоги між учасниками.

Родзинкою заходу стало те, що це був не просто квест, а батл, в якому дві команди по 4 особи змагалися один з одним в режимі реального часу і бачили прогрес суперника. Кімната створена в двох примірниках, в кожній з них встановлена шкала прогресу двох команд. Тож можна було спостерігати за успіхами іншої команди. Але як завжди перемогла дружба, а квест ще більше зблизив учасників клубу та подарував незабутні враження.

Уже у вівторок ми повертаємося до тренінгів. Нагадаємо, що заняття в молодіжному клубі проходять у формі інтерактивних тренінгів за програмою «Як стати успішним». Учасники зустрічаються щотижня в затишному вільному просторі Hub4you, в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у (2 поверх, на території «Дитячої планети») з 16.40 до 19.00

Участь безкоштовна. Ми завжди раді новим учасникам! Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння в проведенні квесту, усі учасники отримали надзвичайно корисний досвід та море позитивних вражень!