Головна → новини

Майстер-клас «Володар стихій»

Благодійний фонд Костянтина Кондакова разом із лабораторією наукових розваг «Весела наука» організував пізнавальний майстер-клас для вихованців Трипільської школи-інтернату Київської області.

Інтерактивне заняття, на якому хлопці та дівчата пізнавали закони природи, було проведено в рамках акції «Жодного дня без гарних справ!».

Давньогрецькі вчені вважали, що Всесвіт складається з чотирьох першоелементів: повітря, води, землі та вогню.

І це не випадково, адже усі ці стихії оточували нас завжди. Хлопчики та дівчатка побачили, як можна зробити туман у пляшці, а також перевірили силу власного дихання. Водні експерименти здивували маленьких вчених можливістю створити пінний вулкан і торнадо. Ведуча Професор Молекула також вразила уяву дітей фокусом «ледача монета» та показала, як змусити монетки липнути до рук. Найбільше хлопчиків та дівчаток захопили експерименти зі стихією вогню, на яких діти запалили лампочку без батарейки та пограли з лазером.

Науковий урок розширив знання вихованців школи-інтернату про навколишній світ, а також познайомив їх із основними фізичними, хімічними поняттями і методами проведення експериментів.

Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!